ŘEZBÁŘSKÁ:

ŘEZBÁŘSKÁ

Řezbářská – je v dílničce přímo na prvním nádvoří. Až přijedete na návštěvu, nakoukněte. Uvidíte, jak z mých rukou rostou z lipového dřeva zvířátka, vznikají ozdobné přívěsky a drobné dekorace, které zútulní Váš domov.

slepice stojící

slepice stojící

Lipové dřevo, ruční práce, rozměry cca v15 š34 h17cm

Velká část řezeb, které jsou běžně na trhu ke koupi, je pro usnadnění práce napřed upraveno soustruhem nebo jiným zařízením do základního tvaru a pak následuje samotná ruční řezba. Věřím, že je důležité respektovat co nejvíce energii dřeva a původní postupy, které jsou sice pomalejší, ale přináší větší nezávislost, intenzivnější dotek s příjemným materiálem a tím i hlubší uspokojení z práce. Proto všechny řezbářské práce vyrábím pouze s použitím dlát, tj. jde o 100% ruční práci. Doufám, že i Vám bude dotek a pohled na moje výrobky přinášet radost.

Každý kus je originálem a nikdy nevypadá přesně tak, jak je vyfoceno na stránkách. Je samozřejmě také možné se domluvit na jiném barevném odstínu i velikosti, případně nechat výrobek bez malby. K barvení jsou použity umělecké akrylové a olejové barvy.

Všechny výrobky jsou pouze dekorativní, nejedná se o hračky.

Cena: 1 350,-
zpět na seznam zboží«
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. OK