ŘEZBÁŘSKÁ:

ŘEZBÁŘSKÁ

Řezbářská – je v dílničce přímo na prvním nádvoří. Až přijedete na návštěvu, nakoukněte. Uvidíte, jak z mých rukou rostou z lipového dřeva zvířátka, vznikají ozdobné přívěsky a drobné dekorace, které zútulní Váš domov.

kočka malá

kočka malá

Lipové dřevo, ruční práce, k dostání v různých barvách, výška cca 22cm

Velká část řezeb, které jsou běžně na trhu ke koupi, je pro usnadnění práce napřed upraveno soustruhem nebo jiným zařízením do základního tvaru a pak následuje samotná ruční řezba. Věřím, že je důležité respektovat co nejvíce energii dřeva a původní postupy, které jsou sice pomalejší, ale přináší větší nezávislost, intenzivnější dotek s příjemným materiálem a tím i hlubší uspokojení z práce. Proto všechny řezbářské práce vyrábím pouze s použitím dlát, tj. jde o 100% ruční práci. Doufám, že i Vám bude dotek a pohled na moje výrobky přinášet radost.

Každý kus je originálem a nikdy nevypadá přesně tak, jak je vyfoceno na stránkách. Je samozřejmě také možné se domluvit na jiném barevném odstínu i velikosti, případně nechat výrobek bez malby. K barvení jsou použity umělecké akrylové a olejové barvy.

Všechny výrobky jsou pouze dekorativní, nejedná se o hračky.

Cena: 950,-
zpět na seznam zboží«
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. OK